Carrefour Ütü Masası 120x38 Cm #30058388 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Ütü Masası 120x38 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
549,05 TL

CARREFOUR ÜTÜ MASASI 120X38CM

Çalışanlar, ev hanımları ya da öğrenciler için daha bakımlı ve şık görünmenin yolu ütülü kıyafetler giymekten geçiyor. Ev düzeni ve zücaciye reyonlarından temin edebileceğiniz CARREFOUR ÜTÜ MASASI 120X38CM ile kıyafetlerinizi ütülemeyi keyifli hale getirebilirsiniz. Isıya dayanıklı sac ütülük sayesinde ütülemekte olduğunuz kıyafeti düzelttiğiniz ya da değiştirdiğiniz anlarda ütüyü koyabileceğiniz bir alan temin etmiş olursunuz. Ürünü yalnızca kıyafet ütülemek amacıyla değil, nevresim, havlu, tül ve perde gibi ütülendikleri zaman daha şık ve yeni görünen eşyalarınız için de kullanabilirsiniz. Bu sayede hem kendinizi hem de yaşam alanınızı daha bakımlı ve özenli bir görünüme kavuşturma şansı elde etmeniz mümkün olur.

CARREFOUR ÜTÜ MASASI 120X38CM plastik ayak tapalarına sahip olması sayesinde ütü masasının yerini değiştirme sırasında fazla ses çıkarmaz ve zemin kaplamasını çizmez. Ürün, 120X38 cm tabla ölçüsü ile geniş bir ütüleme alanı sunar. Ayrıca katlanabilir ayakları sayesinde ürünü kullanmadığınız zamanlarda fazla yer gereksinimi olmaksızın muhafaza edebilirsiniz. Ürün üzerindeki kılıf ısıya bağlı olarak renk değiştirmez ve kıyafetlerinizin zarar görmesine neden olmaz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız