Cars Kalem Çantası Salto I Am Speed #30283597 | CarrefourSA
Marka: CARS

Cars Kalem Çantası Salto I Am Speed

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cars Kalem Çantası Salto I Am Speed

Siz de çocuğunuz için eğlenceli tasarıma sahip bir kalem çantası mı arıyorsunuz? Öyleyse Cars Salto I Am Speed Kalem Çantası'na bayılacaksınız!

Siyah ve kırmızı ağırlıklı tasarımıyla capcanlı bir görünüme sahip olan Cars Salto I Am Speed Kalem Çantası, Şimşek McQueen figürüyle süslü tasarımıyla çocukları oyuna çağırıyor. İki ayrı bölmesi bulunan Cars Salto I Am Speed Kalem Çantası; çocukların kalem, silgi, kalemtıraş gibi eşyalarını düzenli bir şekilde saklamasına imkan tanıyor. Neşeli tarzıyla dikkat çeken Cars Salto I Am Speed Kalem Çantası, kolayca açılıp kapanabilen fermuarlarıyla işlevsellik kazanarak çocukların işini kolaylaştırıyor. Kaliteli malzemeden üretilen Cars Salto I Am Speed Kalem Çantası, dayanıklı yapısı sayesinde çocukların okul araç gereçlerine uzun süre ev sahipliği yapıyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine Axess ve World karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız