Pales Cavier Olive İnek Tuz.Yoğurtlu Tel Asrı 175 Gr #30259496 | CarrefourSA
Marka: PALES

Pales Cavier Olive İnek Tuz.Yoğurtlu Tel Asrı 175 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cavier Olive İnek Tuz.Yoğurtlu Tel Asrı 175 g

175 gramlık orta boy bir kavanoz içerisinde sizlere sunulan Pales Caviar Olive İnek Tuzlu Yoğurtlu Tel Asrı, markanın en özel serilerinden birinde yer alan oldukça leziz bir ürün. Siz de değişik lezzetler tecrübe etmeyi seviyor ve misafirlerinizi farklı coğrafyalardan gelen esintilerle şaşırtmak istiyorsanız Pales Caviar Olive İnek Tuzlu Yoğurtlu Tel Asrı'nı deneyebilirsiniz. 

Pales Caviar Olive İnek Tuzlu Yoğurtlu Tel Asrı, bir çeşit zeytin havyarı. İçerisinde zeytin, doğal zeytinyağı, tuzlu keçi yoğurdu, nane ve pul biber var. Tüm bu malzemeler Pales'in özel tesisinde titizlikle birbiriyle harmanlanıyor. Ezilen zeytin, yağ ve diğer bileşenlerle mükemmel bir karışım oluşturarak farklı bir havyar türü elde ediliyor.

Siz de Pales Caviar Olive İnek Tuzlu Yoğurtlu Tel Asrı'nı hem meze olarak tüketebilir hem de ekmek üzerine ve sandviç içerisine sürerek enfes atıştırmalıklar oluşturabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız