Çaykur Tomurcuk Çay 125 Gr Teneke #30023554 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Tomurcuk Çay 125 Gr Teneke

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,90 TL

adet
"Çaykur Tomurcuk Çay 125 g Teneke

Mis kokusuyla Çaykur Tomurcuk Çay, tiryakisine sunulan özel bir çaydır. İçerdiği doğal bergamot kokusu ve tazecik filiz yapraklarıyla diğer çaylara az miktarda katıldığı zaman bile oldukça iyi harmanlar elde ediliyor. Kattığı kendine mahsus tat ile diğer çayların içimini yumuşatıyor. Çayın kokusuna ve tadına önem verenlerin hayatlarındaki güzel renklerden biri oluyor.

Çay içmek herhangi bir içeceği tüketmekten farklı bir keyif olmaya devam ediyor. Çay, acı, tatlı her duygunun ifade edilmesi sırasında adeta size destek veriyor, sohbetlerin vazgeçilmezi, aile toplantılarının neşesi oluyor. Ürün, her yaştan ve her kesimden insan tarafından, kahvaltıda, yemek sonrasında, gün içinde sıkça keyifle tüketiliyor.

Çaykur Tomurcuk Çay, 125gr'lık klasik teneke kutusunda ve 200gr'lık sevimli silindir teneke kutusunda piyasaya sürülüyor. Teneke kutular boşaldıktan sonra da çoğu yerde faklı amaçlarla kullanılarak değerlendiriliyor. Anadolu’nun farklı bölgelerinde kimi zaman baharat kutusu, kimi zaman kumbara olarak karşınıza çıkabiliyor.

Sizde Tomurcuk Çay'ın yeri ayrı diyorsanız, diğer klasik çaylar reyonunda bulunan Çaykur Tomurcuk Çay 125 g Teneke'ye CarrefourSA aracılığıyla kolayca ulaşabilir, hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 2752

"
İçindekiler Bilgisi
SİYAH ÇAY, DOĞAL BERGAMOT AROMASI

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
AYKUR TOMURCUK ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR TOMURCUK ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇAYKUR MERSİN PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / MERSİN

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız