Cennec Anaokulu Sırt Çantası 604 #30179019 | CarrefourSA

Cennec Anaokulu Sırt Çantası 604

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
604 Cennec Anaokulu Sırt Çantası

604 Cennec anaokulu sırt çantası kırtasiye ürünlerinden çanta, beslenme kalem kutusu, mataralar kategorisinde sizlere sunulmaktadır. Çanta okul öncesi yaş grubu için uygundur. 2 fermuarlı bölmeye sahiptir. Delikli arka yüzeyi terlemeyi önler. Yanlarında 2 adet fileli göz bulunmaktadır. Tüm testlerden geçmiştir. Sağlığa zararlı madde içermez. Bu nedenle çocuğunuz için tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Canlı renkleriyle oldukça ilgi görmektedir. Şık tasarıma sahiptir. Çocukların beğenisini kazanmaktadır. Oldukça kullanışlı olan 604 Cennec anaokulu sırt çantası geniş iç hacmi ile rahatlık sağlamaktadır. 5 yaş ve üzeri için uygundur. Fermuarla açılan iki ana bölmesi ile kullanışlı bir üründür. Omuzda ve elde taşımak için uygundur. Omuz askısı ihtiyaca göre ayarlanabilir. Omuz askıları ve sırt paneli destekli ve konforludur. Çantanın içinde ayraç ve cep bulunur. Ürün ölçüsü değişim gösterebilmektedir. Çocuğunuzun oldukça beğeneceği bu renkli çantayı tercih ederek severek kullanmasını sağlayabilirsiniz. Her iki yanındaki filede gerekli küçük eşyalar taşınabilmektedir. Anaokulu kullanımı için ideal boydadır ve oldukça kullanışlıdır. Rahat kullanıma sahip sırt çantasını tercih edebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız