Champion Ceylon Çay 500 g #30099761 | CarrefourSA

Champion Ceylon Çay 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
513,90 TL

"Champion Ceylon Çay 500 g

İri çay yapraklarına sahip Ceylon çay, Sri Lanka’nın güney bölgesindeki alçak çay bahçelerinden toplanır. Adını Sri Lanka’nın eski isminden alır. Bu çaylar Türkiye’de yetişen çaylara nazaran daha uzun sürede yetişir. 1987 yılından beri piyasaya sürülen Ceylon çay, makasla ya da bir makineyle değil, sadece elle toplanır.

Ceylon çay, parlak ve koyu bir renge sahiptir. Zengin aroması, sert ve buruk lezzetiyle farklı bir Sri Lanka çayı özelliğini taşır. Diğer çaylara nazaran çok daha hızlı demlenir ve çay tiryakilerinin gözdelerindendir. Başka çaylarla karıştırılarak elde edilen harman çaylara kendine mahsus bir tat ve koku katar. Siz de dünya çaylarına meraklıysanız ve çayda farklılık arıyorsanız, Ceylon Çay'ı tercih edebilirsiniz..

Asya’nın ve Ortadoğu’nun klasik çaylarından sayılan bu çayla, az miktarda kullanıldığı zaman bile güzel demlenmiş çaylar elde etmek mümkündür. İyi demlenmiş çaylar elde etmek için, çayın demlenmesi sırasında kullanılan suyun kalitesine ve çaydanlığın türüne özen gösterilmesi önerilir.

Siz de Asya’nın özel bir çayını içmek istiyorsanız, diğer klasik çaylar reyonundan Champion Ceylon Çay 500 g’ı CarrefourSA aracılığıyla temin edebilirsiniz.

Ürün Kodu: 952

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız