CPC File Çanta Kırmızı #30178791 | CarrefourSA

CPC File Çanta Kırmızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
101,80 TL

Geniş kullanım alanları ve kolay kullanımı ile CPC File Çanta Kırmızı avantajları sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Öğrenciler için okul çantası, spor yapanlar için spor çantası ya da gezerken kullanabileceğiniz bir seyahat çantası olarak kullanabilirsiniz. Şık tasarımı ve geniş bölmeleri ile günlük hayatta da rahatlıkla tercih edilebilir.

Konforlu Taşıma İmkanı

Dolgulu omuz askılarına sahip CPC File Çanta, kullanıcılarına rahat bir taşıma imkanı sunuyor. Sırt çantasının dolgulu ve ayarlanabilir omuz askıları sayesinde kullanıcılar, çantalarını rahatlıkla taşıyabiliyor. Ayarlanabilir, dolgulu omuz askıları ve polyester malzemeden olan arka panel oldukça rahat bir taşıma imkanı sağlıyor. Ayrıca çift yastıklı ayarlanabilir omuz askıları ile birlikte bir üst taşıma kolu da bulunuyor.

Şık Tasarım

Model, çift fermuarlı yüzeyi, oval hatları ve file detaylı yan cepleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Ön kısımdaki göz ve yan kısımlardaki file cepler ile kullanıcılar ulaşmak istedikleri eşyalara kolaylıkla erişebiliyor. Çok sayıda olan cepleri daha fazla eşyayı saklamanızı sağlar. CPC File Çanta Kırmızı ürününe CarrefourSA ayrıcalığı ile konforlu şekilde hemen sahip olabilirsiniz.

30178791 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız