CPC File Çanta Sarı #30178797 | CarrefourSA

CPC File Çanta Sarı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,99 TL

CPC file çanta, kullanışlı yapısı ve şık bir tasarımı ile hem okul çantası olarak hem de farklı amaçlar için kullanılabilir. Değişik renk seçenekleri ile beğeniye sunulan CPC File Çanta Sarı renk modeliyle de beğeni topluyor. Su geçirmeyen ve yırtılmayan kumaştan üretilen CPC file çantayı uzun süre kullanabilirsiniz.

CPC Çanta Kullanım Özellikleri

Çanta, insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen özel bir kumaştan üretilmiştir. Sarı file çantayı, omuzdan asarak kullanılabileceğiniz gibi üstünde bulunan tutma aparatı sayesinde elde de taşıyabilirsiniz. Model, derin bir iç hacim ve fermuarlı bir ön cep bölmesine sahiptir. Fermuarları gizli olarak tasarlanmış çantalar, lastikli fermuar başlıkları ile rahatça açılıp kapatılabilir. Yırtılmaz fileden yan cepleri; suluk, gözlük, kulaklık gibi malzemeleri taşımanıza yardım eder.   

CPC File Çanta Nerelerde Kullanılabilir?

File çanta, hem uygun ebatları hem de geniş iç hacmi ile her yaş grubuna hitap eder. CPC çantaları, gerek hafiflik gerekse kullanışlı yapıları sayesinde birden fazla amaç için kullanabilirsiniz. Outdoor ve günlük yaşam için de kullanıma uygun olan çantayı CarrefourSA'lardaki okul çantaları kategorisinden hemen satın alabilirsiniz.  

30178797

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız