Dalin Bebek Pudrası 90 g #30090931 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Bebek Pudrası 90 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dalin Bebek Pudrası 90 g

 Bebeklerin hassas ciltleri için özel tasarlanan, tahrişe karşı koruma sağlayan Dalin Bebek Pudrası 90 g, bebek bakım ürünleri reyonunda yer alıyor. Bebeklerin bakımında olduğu kadar, kendi bakımınızda da kullanabileceğiniz ürün hoş kokuya ve rahatlatıcı özelliğe sahiptir.

 Bebeğinizin cildi hassas olması nedeniyle sürtünmelerden dolayı sıklıkla tahriş olabilir. Buna yönelik koruma sağlayan, aynı zamanda vücuttaki teri emen bebek pudrasını çabuk nemlenen bölgelere uygulayabilirsiniz. Ürün dilediğiniz aralıklarla kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra, bebek pudrasını dilerseniz çok az miktarda makyajdan sonra yüzünüze uygulayarak, makyajınızı sabitleyebilir; dilerseniz rimelden önce kirpiklerinize hafifçe sürerek kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayakkabılarınızın içine biraz pudra serperek hem oluşan kötü kokuları önleyebilir hem de ayaklarınızın rahat etmesine imkan tanıyabilirsiniz. Bebeğinizde olduğu gibi kendi vücudunuzda da koltuk altları gibi çok terleyen bölgelerde ürünü kullanmak hem nemi önler, hem de temizlik sağlar. Saç diplerindeki yağ da, saç köklerine bir miktar dökülen pudra ile yok edilebilir.

 Pratik kullanım içeren, özel kutusunda ihtiyacınıza sunulan Dalin Bebek Pudrası’nı alışveriş sepetinize hemen şimdi ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 1828

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız