Dalin Kolonya Soft 115 ml #30039527 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Kolonya Soft 115 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dalin Kolonya Soft

Bebek dünyası reyonu içerisinde bulunan ürünler hem bebeklere hem de ebeveynlere hitap eden, hayat kurtarıcı ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan bebek bakım ürünlerinden biri olan Dalin Kolonya Soft bebeğiniz için özel formüle edilmiştir. Bebek cildinin hassas olduğu ve bazı maddelere karşı alerjik reaksiyon gösterdiği bilinen bir gerçektir. Bu nedenle bebek ürünleri arasında yalnızca bebek cildi için özel formüle edilen kaliteli ürünler tercih edilmektedir. dalin bu konuda etkinliğini ve profesyonelliğini kanıtlamış bir marka olarak bebek kolonyası ile gönülleri kazanmıştır. Ürün gün boyu tazelik ve ferahlık sunmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bu ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlar dâhilinde sahip olabilirsiniz.

Dalin Kolonya Soft dermatolojik olarak test edilmiştir. Hassas bebek cildi için özel formüle edilen bu ürün yumuşak kokuya sahiptir. Ürün içerisinde zararlı bileşenler bulunmamaktadır. Kullanım şekli ürün paketi üzerinde yazmaktadır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerini kullanabileceğiniz gibi online olarak da ödeme yapabilirisiniz. Ürününüz aynı gün içerisinde size teslim edilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız