Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1200 Ml #30050935 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Bebeklerin çok hassas bir cildi vardır. Bu nedenle de kullanılan her ürüne çok dikkat etmek gerekir. Dalin kon yum bahar ninnisi 1200 ml onun hassas cildine uygundur. Bebeğin kolayca temizlenmesini sağlar. Gözlerini acıtmaz. Mis gibi koklamasını sağlar. Ürün çok kullanışlıdır. Bir miktar alındığında bebeğin tüm elbiselerini kolayca yıkamayı sağlar. Her yer de kolaylıkla bulunan bir üründür. Ürün klinik testlerle kalitesini kanıtlamıştır. İçerisinde zararlı kimyasal maddeler yoktur. Aksine bebeğin cildine uygun maddeleri içerir. Böylece gönül rahatlığını satın alınabilir.

Dalin kon yum bahar ninnisi 1500 ml klinik testlerle kanıtlanmış bir üründür. Yumuşak bir formülü bulunur. Bebeğin hassas cildine özel bir yapıdadır. Hem kendi kıyafetleriniz hem de bebeğin çamaşırları için kullanılabilir. Ürünü her zaman güvenle kullanmak mümkündür. Bahar çiçeklerinin mis kokusunu barındıran ürün sayesinde büyük bir rahatlık yaşanır. Dalin kom yum bahar ninnisi hipoalerjik bir yapıya sahiptir. Bu sayede bebeğinizin cildini olumsuz etkilemez. İçerisinde boya yoktur. Zararlı kimyasalları içermediğinden bebeğinizi korur. Kıyafetlerinin mis gibi kokmasını sağlar.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız