Danone Danissimo Kırmızı Meyve Parçalı 125 Gr #30162694 | CarrefourSA
Marka: DANONE

Danone Danissimo Kırmızı Meyve Parçalı 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,95 TL

adet

Gıda ürünlerinin lezzetli atıştırmalıkları arasında bulabileceğiniz Danissimo kırmızı meyveler 125 g ile sabah akşam demeden canınız ne zaman isterse o zaman tüketebileceğiniz tatlınızı buldunuz. Danone öncülüğünde karşınıza çıkarılan bu ürün kırmızı meyvelerin parçacıklar halinde içerisine eklendiği böylelikle aradığınız mükemmel uyumu yakalayabilmenize izin verdiği harika tatlılardan biri olacaktır. Hem tatlı hem de mayhoş olan bu yönü ile dengeyi tam kıvamında tutan ürünü dilerseniz tek başınıza dilerseniz de sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz. Bulunduğu ortama neşe getiren ilk tadımıyla ise hayranlık uyandıran bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Sütlü tatlılar bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz Danissimo kırmızı meyveler 125 g ile karşı koymakta zorlanacağınız lezzetlere şahit olacaksınız. Lezzetli olduğu kadar pratik oluşuyla da dikkat çeken bu ürün, sütlü tatlıların kırmızı meyvelerle buluşmasından ortaya çıkan mucizevî tatlıların karşılığıdır. 125 gramlık kapasitesi ile alıcılarını karşılayan ürün, tadına doyamayacağınız ve evde, işte, okulda kısacası istediğiniz her yerde rahatlıkla tüketebileceğiniz yanınızda ise kolayca taşıyabileceğiniz lezzetli atıştırmalıklarınızdan biri olacaktır. O halde bu lezzetin tadına varmak isteyenler vakit kaybetmesinler.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız