Dardanel Limon Soslu Uskumru 110 G #30078965 | CarrefourSA
Marka: DARDANEL

Dardanel Limon Soslu Uskumru 110 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Pratik bir şekilde uskumru lezzetini sofralarınıza taşıyoruz. Etli ve lezzetli olan konservelenmiş Dardanel limon soslu uskumru balığı katkı maddesi içermeden CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Uskumru fileto sade veya salata garnitürü olarak kullanılabilir. En sağlıklı sandviçleri yapmak için mutlaka denemenizi öneririz. İçeriğinde; uskumru balığı, buğday unu, domates sosu, domates salçası, mısır nişastası, soğan suyu, ay çiçek yağı, tuz ve çeşitli baharatlar bulunur. Protein zengini uskumruyu en pratik şekilde tüketmeniz için hazırlanmıştır. Limon soslu uskumrusu ile sizlere benzersiz bir lezzet sunan Dardanel’i hemen sipariş etmelisiniz.

İlk konserve ton balığını sofralarla tanıştırdığı 1984’ten bugüne, balıklarımızı okyanusların en lezzetli, en sağlıklı ve en taze ton balıklarından seçen Dardanel balığa olan aşkı, onu var eden çevreye ve doğaya da duyarak pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Yunuslara zarar vermeyen avcılığın garantisi Dolphin Safe sertifikası olmayan hiçbir balığın sofranıza gelmesine izin vermeyen Dardanel geçen uzun yılların sonunda, sizlerin güveni ve sevgisini de arkamıza alarak Türkiye’nin tecrübeli balık uzmanı haline gelmiştir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız