Dixi Yüzey Temizleyici Lavanta 2,5 L #30114597 | CarrefourSA
Marka: DIXI

Dixi Yüzey Temizleyici Lavanta 2,5 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"

Dixi 2,5lt Lavanta & Orkide
Hoş kokusuyla evinize ferahlık getiren Dixi 2,5 litre Lavanta & Orkide CarrefourSA’nın yer temizleme sıvıları bölümünde yer alıyor. Kolay kullanım olanağı tanıyan ürün ile yaşam ve çalışma alanlarınızı hijyenik hale getirebilirsiniz.
Lavanta ve orkide aromalı eşsiz parfümüyle kullanıldığı mekana hoş bir koku salan temizleyici sıvı, uzun süre bu kokuyu muhafaza ederek taze bir atmosfer sağlıyor. Etkili formülüyle hijyenik bir temizlik gerçekleştirmenize yardımcı olan ürün, hızlı kuruyarak hem zamandan tasarruf etmenize, hem de temizlik için daha az enerji sarf etmenize katkı sağlıyor. Göz alıcı parlaklık etkisiyle evinizdeki yüzeyleri ışıl ışıl yapan Dixi'yi dilerseniz iş yerinizde de kolaylıkla kullanabilirsiniz.
2,5 litrelik ambalajı içerisinde sunulan sıvı temizleyici, pratik kutusuyla kolay bir kullanım sağlıyor. Tutma kolu sayesinde pratik bir şekilde dilediğiniz yere taşıyabilir, kolay açılır kapanır kapağıyla kullanımınız bittikten sonra kapatabilirsiniz. Kuru ve serin yerlerde saklayabileceğiniz temizleyiciyi, su doldurduğunuz bir kovaya ya da nemli bir beze dökerek kullanabilirsiniz. Daha kirli yüzeyler için de oranı artırabilirsiniz. Durulama gerektirmeyen pratik kullanımıyla lavanta ve orkide özlü ürünü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 448959
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız