Doğadan Zencefil Limon Kabuklu 20'li #30004860 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Zencefil Limon Kabuklu 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kışın etkilerine karşı destekleyici etkisiyle bilinen zencefil, hoş kokusu ve ferahlatıcı özelliğiyle vazgeçilmez olan limon ile buluşturan Doğadan Zencefil Limon Kabuklu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında da bulabilirsiniz.

Limonlu Zencefil çayının faydalarının başında bağışıklığı güçlendirmesi gelir. Zencefil çok kuvvetli bir antioksidandır. Limonda da yüksek miktarda C vitamini içerir. Soğuk algınlığı süresince içilen bu çay antibiyotik görevi görebilir. Araba yolculuğu sırasında midesi bulanan biriyseniz yolculuk öncesinde bu çayı içebilirsiniz. Ayrıca hamilelik ve kemoterapi bulantılarında da yardımcıdır. Mide yanması ve hazımsızlığa da iyi gelir. Yemeğin kolay sindirilmesini sağlar ve iştahınızı düzenler. Şimdi siz de zencefil çayınızı Doğadan kalitesi ve doğallığı ile yudumlayabilirsiniz.

Tecrübeli üretici Doğadan’ın sizler için özel olarak ürettiği zencefil limon kabuklu bitki çayını güvenle tüketebilirsiniz. Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bitki çayını özellikle soğuk algınlığı gibi hastalıklar esnasında tüketmenizi öneriyoruz. Bitki çaylarının vücuda faydasını söylemeye bile gerek duymuyor ve sizleri sağlıklı olduğu kadar da lezzetli Doğadan bitki çaylarını tüketmeye davet ediyoruz. CarrefourSA olarak her zaman tüketicilerimizi düşünüyor ve sizlerin iyiliği için çabalamaya devam ediyoruz.

 

İçindekiler Bilgisi
Yeşil Çay (%57), Zencefil (%20,5), Limon Otu, Aroma Vericiler(Limon,misket limonu),Meyan kökü,Limon kabuğu(%1,5),Stevya

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
3-5 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız