Dove 1 Minute Serum Saç Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı 170 ml #30258069 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove 1 Minute Serum Saç Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı 170 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,50 TL

adet

Daha sağlıklı, daha dayanıklı, daha yumuşak saçlara sahip olmak ister misiniz?

Hem de sadece 1 dakikada! Yeni Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi ile sadece 1 dakika içinde hayal ettiğiniz saçlara sahip olabilirsiniz. Yoğun ve etkili formülü ile yıpranmaları onarır, yarınlar için saçınızı yıpranmalara karşı korur, gücünü kaybetmiş saçınızı güçlendirir ve canlandırır. Böylece saç dökülmesini azaltır, saçınıza ihtiyaç duyduğu yumuşaklığı ve bakımı sağlar. 1 dakikada yıpranmaya karşı onarım, koruma ve önlem. Nasıl mı? Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi’ni avucunuza bir ceviz büyüklüğünde alın, ıslak saça ortalarından uçlarına doğru uygulayın ve sadece 1 dakika bekletin sonra kolayca durulayın. İşte hepsi bu kadar. Dove ailesi olarak güzelliğin biçim, ölçüler veya renkler ile tanımlanamayacağına inanıyoruz. En güzel haliniz kendinizi en iyi hissettiğiniz andır. Bu yüzden amacımız sadece bugününüzde değil yarınlarınızda da saçlarınızı yıpranmalara karşı korumaktır. Dahası, güvenerek kullanabileceğiniz Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi hayvanlar üzerinde denenmemiştir, PETA tarafından onaylanmıştır. Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi ile tüm endişelere son!

 

İçindekiler: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Dipropylegene Glycol, Glycerin, Parfum, Amodimethicone, Citric Acid, Sodium Gluconate, Disodium Edta, Sodium Citrate, Peg-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spınosa Kernel Oil, Tocopherly Acetate, Mineral Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone,Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnnamal, Linalool.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız