Dove Şampuan Yıpranmış Saçlar İçin Yoğun Onarıcı 600 ML #30267248 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove Şampuan Yıpranmış Saçlar İçin Yoğun Onarıcı 600 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

İçten dışa onarıcı bakım, ıslak saça uygulayın, nazikçe köpürtün ve durulayın. Daha iyi sonuçlar için 2 kez uygulayın. Saçların bakımına önem veren Dove, saçınızı içten ve dıştan besleyerek anında etkili ve uzun süreli çözümler sunan serisini geliştirdi! Keratin Onarım Teknolojisi ile formüle edilmiş Dove Yoğun Onarıcı Şampuan, yıpranmaya karşı saçınızı iki farklı şekilde onarır: Saç nemlendirici özelliğiyle yüzeydeki yıpranma belirtilerini onararak saçınızın daha pürüzsüz bir görüntüye kavuşmasını sağlar ve saç dökülmesine karşı güçlendirir.

Dove Yoğun Onarıcı Şampuan, saç nemlendirici özelliğiyle saç görünümünün onarılması için saçları besler. Her yıkama sonrası anında onarım sağlar. Yıpranmış saç bakımı nasıl yapılır sorusunun cevabı, Dove bakım sırlarında saklı! Saçların bakımına önem verin. Güçlerini ve sağlıklı görünümlerini tekrar kazanmaları için saç tellerini sürekli olarak derinlemesine besleyen saç maskelerini ve saç bakım kremlerini deneyin. Boyama saçları zayıflatabilir. Saçlarımızı artık boyatmayacağımıza dair söz veremeyeceğimiz kesin, bu yüzden saçların bakımına önem vermelisiniz ve onarıcı şampuan ve saç bakım kremleriyle bu durumu telafi etmelisiniz. Doğru şampuan ve saç bakım kremlerinin yanı sıra, yağlara da önem verin! Saç yağları saçın tuz ve kloru emmesini önlemeye yardımcı olur, ayrıca elektriklenmenin kontrol altına alınması ve nemli günlerde bile saçların ışıltılı görünmesi için mükemmeldir. Saç bakım ürünleriyle saçlarınızı ısıya karşı koruyun! Maşa, saç kurutucusu veya düzleştirici ile saç sekillendirmek istiyorsanız, ısının neden olacağı hasara karşı saçlarınızı korumak için koruyucu bir sprey kullanın. Saçlarınıza yaşam verin! Aşırı yıpranmış saçınız tekrar güç kazanıncaya veya kopmalara karşı dayanıklı hale gelinceye kadar saç nemlendirici özellikli saç bakım ürünleriyle haftada en az iki kez derinlemesine bakım yapın.

  • Her an yanınızda
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Alerjen içermeyen, kaliteli içeriğiyle cildinize zarar vermez
  • İlk kullanımdan itibaren farkı göreceksiniz
  • Dove kalitesi ile kullanın

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız