Dr. Oetker Ekşi Maya 35 Gr #30121581 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Ekşi Maya 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
16,50 TL

adet

1891 yılından beri gıda sektöründe hizmet veren Dr. Oetker, nesilden nesile aktardığı lezzetleri ve pratikliği ile bugün de mutfakların vazgeçilmezi. Gıda sektöründe yüksek kaliteli ham maddeler ile üretilen ürünleri özenle seçen marka, mutfakta uzman olmayanları bile mutfağa girmeye yüreklendiriyor.

Evde Fırın Ekmeği Keyfi

Uzun uğraşlar sonucunda elde edilen ekşi maya hem kokusu, hem de ekmeğe kattığı lezzetle iştah kabartan lezzetler arasında. Evde fırın lezzetinde ekşi mayalı ekmekler yapmak sizin için artık çok kolay, mayanız tutacak mı diye endişelenmeden, sadece birkaç malzemeyle çeşnilendirebileceğiniz ekmekler Dr. Oetker Ekşi Maya 35 g ile mutfağınızda. 

Poğaçadan Ekmeğe Ekşi Maya

Kurutulmuş ekşi maya ve malt buğdayı içeren kuru maya formundaki ürün ile ister poğaça, ister ekmek yapabilirsiniz. Un, tuz, şeker, zeytinyağı, su ve Oetker Ekşi Maya ile yoğurduğunuz hamurunuzu kısa bir süre dinlendirin ve mutfağı saran kokuyu hissedin. Şekil verdiğiniz ekmeğinizi, kuru baharatlar ve kuru yemişlerle süsleyebilir, kısa sürede taze ekmeğinizi fırınınızdan çıkartabilirsiniz. 

Üzüm Kabuğundan Oetker Ekşi Mayaya

İnsanlık tarihinin bilinen en eski gıdalarından olan ekmek, yerleşik hayatla birlikte bir basamak yukarı sıçrayarak ekşi maya ile üretilmeye başlanır. Üzüm suyundan elde edilen ekşi maya, bir süre sonra zorluğundan dolayı yerini endüstriyel ekmeğe bırakır. Fakat Dr. Oetker Maya ile o leziz ekşi mayalı ekmekleri yapmak artık sadece bir küçük paket uzağınızda. Carrefour avantajları ile Dr. Oetker Ekşi Maya'yı hemen satın alabilirsiniz.

 

30121581

 

 

İçindekiler Bilgisi
EKŞİ HAMUR TOZU(BUĞDAY UNU, SU, STARTER KÜLTÜR), MALT UNU(BUĞDAY), HAMUR MAYASI(SACCHRAMYCES CEREVİSİAE), EMÜLGATÖR(SORBİTAN MONOSTEARAT)

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız