Dr. Oetker Hindistan Cevizli 128 g #30062077 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Hindistan Cevizli 128 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Dr. Oetker Puding, kıvamlı yapısı, lezzetli aromalarıyla mutfakların vazgeçilmezi olarak her an yardımınıza hazır. Tüketicinin beklentilerini göz önüne alan marka, ürün gamına yeni aromaları taşıyarak kendisini sürekli yeniler. Kullandığı malzemelerin kalitesi sayesinde güvenle tüketeceğiniz Dr. Oetker Puding'in lezzeti damaklarınızda yer eder.

Tropikal Tat

Dr. Oetker Hindistan Cevizli 128 g puding, tropikal ormanların lezzetlerini mutfağınıza taşır. Hindistan cevizinin kıvamlı yapısını muhteşem kokusu ile birleştiren Oetker Hindistan Cevizli Puding, tatlıda tropik lezzetleri arayanlar için ideal. Bir paketle 6 porsiyon elde edebileceğiniz pudinginizi, ürünün arkasında yer alan tarife göre kolayca hazırlayabilir, tatlı ihtiyacınızı beklemeden giderebilirsiniz. Süt ve hindistan cevizinin mükemmel birliği damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakır.

Kıvam ve Lezzet Birlikteliği

İdeal kıvamı ile pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi sağlayacak olan Dr.Oetker Puding'i, dolabınızda soğutarak puding olarak tüketebilir ya da ürünün arkasında verilen farklı tarif seçenekleriyle yepyeni tatlılar deneyebilirsiniz. Unlu Mamüller ve Tatlılar reyonunda bulabileceğiniz Dr. Oetker Hindistan Cevizli Puding ile ideal kıvamın ve lezzetin tadına varabilirsiniz. Ürüne Carrefour avantajlarıyla kredi kartı ya da nakit olarak hemen sahip olabilirsiniz. 

30062077 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, nişasta, hindistan cevizi rendesi(%3,9), aroma verici, tuz.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dr. Outker Gıda San. ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 125
Enerji (kj) 526
Yağ (g) 3.9
Doymuş Yağ(g) 1.9
Karbonhidrat (g) 19.5
Şekerler (g) 14.1
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız