Dr. Oetker Renklendirici Jel Kırmızı 10 G #30136933 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Renklendirici Jel Kırmızı 10 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,00 TL

adet

Lezzetli tariflerinize renk katmak için üretilen renklendirici kırmızı jel sayesinde özel günlerinizi daha eğlenceli hale getirebilir ve sevdiklerinize renkli sürprizler yapabilirsiniz. Renklendirici jeli; kek, cupcake, pasta, kurabiye, muffin ve şeker hamurlarınızı, glazür, krem şanti ve kremalarınızı renklendirerek tariflerinize etkileyici bir görünüm katmak için kullanabilirsiniz. Farklı renkleri karıştırarak yeni renkler elde edebilir ve özgün tasarımlarınızla birleştirerek tariflerinize renk verebilirsiniz. Hazırladığınız tariflerde isterseniz direkt hamura ekleyebilir, isterseniz süsleme işlemleri için kullandığınız krema ve glazürlere ekleyebilirsiniz.

Topaklanmayan Formül

Dr. Oetker jel renklendiriciler ısıya dayanıklıdır. Özel formülü sayesinde topaklanma yapmaz ve sertleşmez. Hazırladığınız hamurlara veya kremalara direkt olarak ekleyerek kolayca karıştırabilirsiniz ve bu sayede her kullanımınızda ideal bir kıvam elde edebilirsiniz.

Canlı Renkler

Direkt kullanıma hazır 10 gramlık özel tüplerde gelen Dr. Oetker renklendirici jeli, kapağını kapatıp saklayarak tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Damlalar halinde dozajlama yaparak aynı renklere tüm tekrarlarınızda ulaşabilirsiniz. Konsantre yapısı sayesinde az miktarlarda kullansanız bile canlı renkler elde edebilirsiniz.

Unlu mamüller ve tatlılar kategorisinde bulabileceğiniz Dr. Oetker Renklendiri Jel Kırmızı 10 g. ürününü hemen satın alabilirsiniz.

30136933

İçindekiler Bilgisi
GLİKOZ ŞURUBU, ŞEKER, RENKLENDİRİCİLER(KOŞİNEAL LUTEİN), SU, JELLEŞTİRİCİ(KARRAGENAN), ASİTLİK DÜZENLEYİCİLER(SİTRİK ASİT, ASETİK ASİT, LAKTİK ASİT, SODYUM LAKTAT), KORUYUCU(POTASYUM SORBAT)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız