Dr. Oetker Şekerli Süsleme Glazürü 76 G #30084271 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Şekerli Süsleme Glazürü 76 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
Dr. Oetker Şekerli Süsleme Glazürü 76 g

Her çeşidi doğal renk ve aromatik tatlardan oluşan Dr. Oetker Şekerli Süsleme Glazürü 76 g pasta ve kurabiyeleriniz için eğlenceli dekorlar yapmanızı sağlar. 4 ayrı renk seçeneği ile glazür tüpleri süsleme için kullanışlı ve pratik öneriler sunar. Kurabiye, kek, pasta, çörek ve bisküvilerinizin yanı sıra tatlı tariflerinizde de özgürce kullanabilirsiniz. Farklı süsleme önerileri ve kolay kullanımı sayesinde sıradan tariflerinizi renklendirir. Kullanım önerilerine uygun bir şekilde kullanılmalıdır. Kullanmadan önce glazür tüplerini elinizle hafifçe ezerek yahut sıcak suda birkaç dakika bekleterek hazır hale getirebilirsiniz. Ardından tüplerin kapağını açarak eşit baskılarla uygulayabilirsiniz. İstediğiniz figürü ve yazıyı yazmanız bu sayede çok kolay olacaktır.

Dr. Oetker Şekerli Süsleme Glazürü 76 g direkt kullanıma hazır süsleme malzemesidir. Doğal ana renkler olan kırmızı, yeşil, beyaz ve sarı olmak üzere 4 ayrı renk seçeneği sunar. Renkli sunumlar ile tariflerinize yorum katabilir ve tatlılarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Özel günlerde konsept yaratmak ve tarifleri ile fark yaratmak isteyenler için idealdir. Ürünü CarrefourSA gıda mamulleri ve tatlılar reyonlarında tatlı malzemeleri bölümünde rahatlıkla bulabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, SU, BİTKİSEL YAĞ(KOLZA, PALM, AYÇİÇEK), GLİKOZ ŞURUBU, RENKLENDİRİCİLER(ASPİR VE DENİZ ALGİ KONSANTRESİ, KARMİN, LUTEİN, TİTANYUM DİOKSİT), MODİFİYE TAPYOKA NİŞASTASI, MODİFİYE MISIR NİŞASTASI,EMÜLGATÖR(POLİSORBAT60), KORUYUCU(POTASYUM SORBAT), DOĞAL AROMA VERİCİ, KIVAM ARTTIRICI(PEKTİN), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(POTASYUM HİDROKSİT), TAŞIYICI(MALTODEKSTRİN), ANTİOKSİDAN, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT, ASKORBİK ASİT)

Menşei Ülke
POLONYA

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 385
Enerji (kj) 1628
Yağ (g) 6.1
Doymuş Yağ(g) 2.3
Karbonhidrat (g) 82.3
Şekerler (g) 80.3
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız