Dr. Oetker Tatlı Kurabiye Unu 500 g #30099478 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Tatlı Kurabiye Unu 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dr. Oetker Tatlı Kurabiye Unu 500 g

Küçük ve tatlı kurabiyeler, ev içerisinde her zaman herkesin sevdiği atıştırmalıklar olarak pratik gıda ve yemek malzemeleri ile hazırlanan lezzetli ürünlerdir. Bu amaçla kullanabileceğiniz tatlı kurabiye tarifleri için uygun olan Dr. Oetker Tatlı Kurabiye Unu 500 g ürünü, paket içeriğinde farklı seçeneklerle birlikte pratik bir kullanım sağlıyor. Dr. Oetker ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde bulunan Dr. Oetker Tatlı Kurabiye Unu 500 g ürünü, herkesin seveceği ve özellikle çocukların bayılacağı bir kurabiye tarifi sağlıyor. Paket içerisinde bulunan içerik ile birlikte kalabalık bir aile veya misafir servisi için yeterli düzeyde kurabiye hazırlayabilirsiniz.

Klasik kurabiye tarifleri için veya yeni fikirlerle oluşturacağınız farklı kurabiyeler için ideal bir karışım sunan bu paket, içeriğindeki formül ile birlikte lezzetli ve gevrek kurabiyeler oluşturuyor. Hammadde olarak un, şeker, kabartıcı ve vanilya gibi içerikleri barındıran bu ürün, aynı zamanda farklı lezzetler olarak badem, fındık, karamel ve çikolata gibi içerikler ile birleştirilerek daha farklı sunumlar elde edilebiliyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız