Dreamies Ördekli Kedi Ödül Maması 60 G #30145313 | CarrefourSA
Marka: DREAMİES

Dreamies Ördekli Kedi Ödül Maması 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 140 adet
34,90 TL 26,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Dreamies Ördekli 60 G

Petshop ürünlerinden biri olan Dreamies ördekli 60 g ile kediler bayram ediyor. Kedinize çok mutlu olacağı ödüller vermek istiyor ancak ne vereceğiniz konusunda kararsız kalıyorsanız bu ürün aradığınız ürünün ta kendisidir. Ödül olarak tercih etmenizin yanı sıra sağlıklı olması nedeniyle de tercih edebileceğiniz ürün, ördek ile destekleyici vitaminleri de içeriğinde barındırabilen besleyici atıştırmalıklardan biridir. 60 gramlık ağırlığı ile ön plana çıkan bu ürün yetişkin kedilere de yavru kedilere de hitap edebilmektedir. Ürün içeriğinde tahılları, bitkisel hayvansal yağları, proteini, A- B1,2,6- D3 ve E vitaminlerini görmek mümkündür. Kedilerinize gönül rahatlığı ile verebileceğiniz bu ürün CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor olacaktır.

Kedilere yönelik aperatifler arasından kolaylıkla erişebileceğiniz Dreamies ördekli 60 g ile kedilerinizi günlük olarak en çok 20 parçalık ölçülere dek besleyebilirsiniz. Her yönü ile kedilerinize hitap eden bu ürünü kedilerinize verdiğinizde ana besinini de bu ürünü göz önünde bulundurarak ayarlamaya dikkat etmelisiniz. Açılmasının ardından yaklaşık olarak 4 haftalık süre içerisinde bitmesi öngörülen ürünü kuru ve serin yerlerde muhafaza etmeye özen göstermelisiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız