Durex Kayganlaştırıcı Play Hisset 50ml #30092789 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Kayganlaştırıcı Play Hisset 50ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
224,90 TL 134,94 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
İçeriğindeki özel bileşenleriyle partnerinizle mükemmel bir uyum yakalamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda yağlı değildir ve leke bırakmaz. Durex Play Jelleri vajinal kuruluklarda ve özel bölgelerinizde rahatlama sağlarken her iki tarafın da zevkli anlar yaşamasını sağlar. Durex Play Feel Kayganlaştırıcı, suda erir ve kolayca yıkanıp çıkarılabilir. Yapışkan değildir ve leke bırakmaz. .Durex Play Feel Kayganlaştırıcı, , CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Gözlerle temasından kaçınılması önerilir. Ayrıca su bazlı olduğu için kondomlarla birlikte kullanılması güvenlidir. Klinik olarak kanıtlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Durex prezervatifler ile birlikte kullanılabilir.

Durex prezervatif üretmekte 80 yıldan fazla tecrübeye sahiptir. Bu nedenle her bir tanesinin denenmiş ve test edilmiş bir işlemin ürünü olduğunu söylemek güvenilir olacaktır. Bu basit temel öğelerle başlar. Bu nedenle bütün prezervatiflerimiz sadece en iyi kalitedeki hammaddeleri kullanır. Daha sonra her biri elektronik olarak test edilirken sağlamlıklarını test etmek için her partiden numuneler hava ile de şişirilir. Uluslararası standartlar bu ‘hava patlaması testinde’ bir prezervatifin 18 litre hava içerebilmesini ister. Bir Durex prezervatifi genelde patlamadan 40 litre hava tutacak kadar genişleyecektir. (Bizim sadece dünya çapındaki güvenlik kalite standartlarını karşılamayıp aynı zamanda onları aştığımızın da bir örneği.)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız