Eti Cin 5'li 145 Gr #30080539 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Cin 5'li 145 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,00 TL

adet
30080539 Eti Cin 5’li Portakallı 135 Gr.

Herkesin çok sevdiği, üzerindeki granülleriyle tek lokmalık, çoklu ambalajıyla uzun süre eğlenceli bir tatlı keyfi yaşamak istiyorsanız Eti Cin 5'li 145 gr’lık bu harika lezzet tam size göre. Eti Cin 7'den 70'e herkesin çok sevdiği lezzetler arasında yerini alırken portakal özü sayesinde ideal bir atıştırmalık seçeneğidir. Portakal jölesinin bisküvi ile birleşmesinden meydana gelen bu enfes lezzeti ister çay yanında ister dost ortamında afiyetle tüketilebilir. Eti Cin’in özel tarifle hazırlanan biskivüsi ağızda kolayca dağılarak üzerinde bulunan portakal jölesinin lezzetini damağınızda hissetmenizi sağlar. Eti Cin 5’li Portakallı 135 Gr. ürününe CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda bulunan Bisküviler ve Kekler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Sevilen ambalajı ile yüzleri güldüren, yılların değişmeyen portakal jöleli bisküvisi Eti Cin, özel kalıp bisküvi içinde portakal pulplu özel jöle ve üzerinde kakaolu granüller ile hava değmeyen paketlerde sunulmaktadır. Tek lokmalık çoklu ambalajıyla daha uzun süre, daha eğlenceli bir tatlı keyfi sunuyor. Küçükler kadar büyüklerin de severek tükettiği Eti Cin, yıllardır değişmeyen lezzeti ile sizi bir mini ziyafete davet ediyor.

İçindekiler Bilgisi
Bisküvi %60 [Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Verici], Portakallı Sos %30 [Glukoz-Fruktoz Şurubu, Şeker, Portakal Pulpu %2,6, Kıvam Arttırıcı (Pektin), Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit), Doğal Portakal Aroma Vericisi, Stabilizör (Trisodyum Sitrat), Renklendiriciler(Beta Karoten, Antosiyanin)], Granül %10 [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Glukoz Şurubu, Yağı Azaltılmış Kakao %3, Yenilebilir Sığır Jelatini, Asitliği Düzenleyici (Sodyum Asit Pirofosfat), Topaklanmayı Önleyici (Talk), Parlatıcı (Gam Arabik)].

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir. Eser miktarda Fındık, Soya ürünü, Süt ürünü ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 440
Enerji (kj) 1854
Yağ (g) 13.8
Doymuş Yağ(g) 7.9
Karbonhidrat (g) 74.3
Şekerler (g) 36.3
Lif(g) 2.7
Protein (g) 4.7
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız