Eti Kakaolu 125 Gr #30098063 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Kakaolu 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,00 TL

"Eti Kakaolu 150 g

Lezzeti ile hem küçüklerin hem de büyüklerin tercihi olan tatlı atıştırmalık kakaolu bisküvi ile mükemmel pastalar da yapılabiliyor. CarrefourSa’nın tatlı bisküviler bölümünde yer alan Eti Kakaolu 150 g, sağlıklı ambalajıyla sunuluyor. Hijyenik ortamlarda üretilerek paketlenen bisküvi çay saatlerinin vazgeçilmezi oluyor. Misafir geldiğinde çay ya da kahvenin yanına hemen bir paket açılarak tatlı bir sohbete geçiliyor. Ürün pratik boyutu sayesinde evden çıkarken çantaya koyularak gün boyu atıştırmalık olarak tüketilebiliyor. Çocuklarınıza sütün yanında vererek sağlıklı bir ara öğün tüketmelerini sağlayabilirsiniz.
Kakaolu bisküviyi tek başına değil başka tatlar ile birleştirerek de yaratıcı sunumlar oluşturabilirsiniz. Kakaolu ya da muzlu puding’i krema olarak kullanarak bir paket bisküvi ile kat kat pastalar yapabilirsiniz. Sakızlı muhallebinin içine birkaç parça koyarak farklı bir lezzet ortaya koyabilirsiniz. Böylece sütlü tatlılarınız için lezzetli bir süsleme aracına dönüştüğünü fark edeceksiniz. İrmikli, koyu bir muhallebinin altına tabanı olarak bisküvi kullanabilir, farklı bir sunum gerçekleştirebilirsiniz.
Tatlı ve lezzetli atıştırmalık olarak her zaman, herkesin yiyebileceği kakaolu ürünü, hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 664
"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola),Şeker, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Kakao %3,5, Kabartıcılar (Amonyum HidrojenKarbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Vericiler, Renklendirici(Karamel).

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir. Eser miktarda Susam, Süt ürünü ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
125

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 426
Enerji (kj) 1793
Yağ (g) 15.8
Doymuş Yağ(g) 8.4
Karbonhidrat (g) 73.5
Şekerler (g) 22.8
Lif(g) 4
Protein (g) 6.7
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız