Ülker Dankek Rulo Pasta Çikolatalı Kek 235 Gr #30085299 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Rulo Pasta Çikolatalı Kek 235 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dankek Rulo Pasta Çikolatalı 2 Yumuşacık ve incecik pandispanya arasında, ağızda eriyen enfes kreması ile Dankek Rulo Pasta Çikolatalı 2 lezzetli ve doyurucu bir ürün olarak öne çıkıyor. Misafir ikramlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, CarrefourSA kekler reyonunda beğeninize sunuluyor. Tatlı ihtiyacınızı her an giderebileceğiniz ürün, özellikle çikolata düşkünlerine pratik çözümler sunuyor. Büyükten küçüğe her yaşta insanın beğenerek tükettiği çikolatalı pasta özellikle çocuklarınızın vazgeçilmezi oluyor. Ağızda dağılan kıvamı ve tazeliği ile evde yapılmış hissi uyandıran ürünü dilimleyip aile üyelerinizle birlikte tüketebilirsiniz. Yemeklerden sonra beliren tatlı isteklerinizi ürünün çikolatalı tadı ile bastırabilirsiniz. Ağzı kapalı olacak şekilde kuru ve serin bir yerde muhafaza edildiğinde tazeliğini uzun süre koruyabilen ürünü ansızın ziyaretinize gelen misafirlerinize rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Çikolata, buğday gluteni, yumurta, soya ve süt ürünü içeren ürün eser miktarda fındık, ceviz, Antep fıstığı ve badem içerebilir. Tatlı bir atıştırmalık veya pratik bir ikram olarak kullanabileceğiniz ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, su, bitkisel yağlar (palm, pamuk, kanola, ayçiçek, palm çekirdeği), glukoz şurubu, nem vericiler (gliserol, sorbitol), yağıazaltılmış kakao tozu (%5), yumurta, invert şeker şurubu, peyniraltı suyu tozu (süt), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin poligliserol esterleri, bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), nişasta, kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), tuz, yağsız süttozu, bitter çikolata (süt) (%0,2), aroma vericiler, kıvam arttırıcı (guar gam), asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,süt,yumurta,soya.Eser miktarda fındık içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000198

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 393
Enerji (kj) 1643
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ(g) 8.1
Karbonhidrat (g) 58
Şekerler (g) 35
Lif(g) 2.4
Protein (g) 4.8
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız