Familia Tuvalet Kağıdı 40'lı #30219848 | CarrefourSA
Marka: FAMILIA

Familia Tuvalet Kağıdı 40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

2006 yılından beri yapay beyazlatıcı kullanmadan, %100 saf selülozdan ürettiği tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak mendil ve peçete seçenekleri ile maksimum hijyeni hedefleyen Familia,  uygun fiyatı ve kaliteyi bir arada sunar. 

Dermatest Onaylı Parfüm İçeriği

Familia Tuvalet Kağıdı 40'lı, tuvaletlerinize ve banyolarınıza dermatest onaylı parfümüyle bahar tazeliği getirir. Renkli yapısı ile aile boyu kullanabileceğiniz ürün, çocuklarınızın da tuvalet alışkanlığını eğlenceye çevirir. Ekstra yumuşak ve dolgun yapısı ile suyla ilk temasında dağılmaz, klozetinizde bir süre sonra suyla temas ederek hızla çözünür ve tuvaletlerinizin tıkanmasına neden olmaz. Uygun fiyatla kaliteyi bir arada bulunduran ürün, ailenizin ekonomisini düşünür.

Ciltle Dost Teknoloji

Ağartıcı ve beyazlatıcı kullanılmadan, saf selüloz kullanılarak üretilen Familia, hassas ciltlerin bile kullanımına uygun yapısı ile cildinizi tahriş etmez. Dayanıklı yapısı sayesinde daha az kullanım sağlayan ürün, aile ekonominizi de düşünür. Tuvalet Kağıtları reyonunda bulabileceğiniz Familia Tuvalet Kağıdının ciltle dost yapısı ve muhteşem parfümüyle tanışıp, 40 rulo bulunan aile boyu ile ekonomik kullanımı deneyimleyebilirsiniz. Ürüne CarrefourSA avantajlarıyla nakit ya da kredi kartı opsiyonlarını kullanarak hemen sahip olabilirsiniz.

 

30219848 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız