Feast Mısır 450 G #30074792 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Mısır 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,85 TL

adet
Feast Mısır 450 g

Feast Mısır, tazecik mısır lezzetini tarladan evlerinize kadar getirir! Feast Mısır sayesinde bu eşsiz lezzetin tadını dört mevsim çıkarabilirsiniz. 

Feast Mısır, özenle yetiştirilmiş tatlı mısırların ayaklanması sonucu elde edilir. Ayıklanmamış 1,5 kilogram mısıra denk gelen Feast Mısır, pişirmeye hazır 450 gramlık paketler halinde sizlere sunulur. Feast Mısır'ı buzdolabınızın dondurucu kısmında muhafaza edebilir, istediğiniz zaman çıkarıp gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Küçük büyük herkesin severek yediği Feast Mısır'ı ister pizzaların, makarnaların, sandviçlerin, salataların içerisine koyarak; isterseniz hamur işlerinde kullanarak; isterseniz de soslar eşliğinde sade biçimde yiyerek tüm öğünlerinizde sofralarınızla buluşturabilirsiniz.

Pratik bir şekilde hazırlayıp her zaman elinizin altında bulunmasını isteyeceğiniz Feast Mısır'ı sevdiklerinize ve misafirlerinize enfes tarifler hazırlamak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.  


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız