Feast Patatesli Garnitür 450 G #30074705 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Patatesli Garnitür 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,85 TL

adet
Feast Patatesli Garnitür 450 g

Mutfakta yemek yapmaya ayırdığınız vakti azaltmaya yardımcı olacak sağlıklı ve pratik ürünler denemeye ne dersiniz? Sebzelerin en tazelerinden hazırlanan ve 450 gramlık paketiyle satışa sunulan Feast Patatesli Garnitür ile kısa sürede birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlayarak sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

Feast Patatesli Garnitür, %60 bezelye, %20 havuç ve %20 patatesten oluşur. Temizlenmiş ve ayıklanmış halde dondurularak hazırlanan Feast Patatesli Garnitür, -18°C'de son tüketim tarihine kadar saklanabilir. Çözüldükten sonra tekrar dondurulmaması gereken Feast Patatesli Garnitür'ün uygun koşullarda muhafaza edildiğinden emin olmalısınız.

Feast Patatesli Garnitür'ü tüketmek için çözülmesini beklemeden kaynamış suda 20-25 dakika bekleterek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Saklama koşullarına uyulduğu takdirde 2 yıl boyunca tazeliğini koruyan ve lezzetiyle de ön plana çıkan Feast Patatesli Garnitür'ü dolabınızdan eksik etmeyeceksiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız