Ferrero Roche 24'lü #30097672 | CarrefourSA

Ferrero Roche 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ferrero Roche 24'lü

Paket olarak, ikramlık şekilde alabileceğiniz çikolataları ziyarete gittiğiniz yerlere hediye olarak götürebilir, sevdiklerinize hediye edebilir veya bayram için evinizde tercih edebilirsiniz. Fındık ve çikolatanın lezzetli birleşimini sağlayan ve hem bayramda hem de diğer zamanlarda keyifle tüketeceğiniz Ferrero Roche 24'lü ürünü de aynı şekilde tercih edilebiliyor. Ferrero Roche ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulunmakta olan Ferrero Roche 24'lü ürünü, 24 adet özel olarak paketlenmiş çikolatayı bir araya getirerek, çok renkli ve güzel bir paket sağlıyor. Paket içerisindeki her çikolata ortasında büyük boy bir fındık barındırıyor. Bu fındığın etrafında yumuşacık bir şekilde kaplanmış olan kakaolu krema ve bu kremayı çevreleyen lezzetli bir sütlü çikolata ile çok özel bir görünüm oluşturuyor. Üzerinde kaplama şeklinde kullanılmış sütlü çikolatanın üzerinde de yine fındık parçaları bulunduğu için çıtır ve lezzetli bir gofret ürünü olarak da tercih edilebiliyor. Tatlı ihtiyacınızı gideren, bayram şekeri ve hediyelik olarak tercih edilebilen bu ürün, tek bir lokma ile lezzetli ve keyifli bir tüketim oluşturuyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız