Gen-Of Mavi Telli Dosya 100'lü #30310786 | CarrefourSA
Marka: GEN-OF

Gen-Of Mavi Telli Dosya 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Gen-Of Telli Dosya Mavi 50 Li2 Paket

Ofislerde kullanılan temel kırtasiye malzemeleri arasında yer alan Gen-Of telli dosya, evrakların kendi icerisinde gruplandırılmasına yardımcı olur. Gen-Of telli dosya sayesinde evraklarınızı tarih, konu ya da onem sırasına gore sıralayarak guvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. 

Dayanıklı Tasarım

·        Gen-Of Telli Dosya, mavi renkteki 100 adet telli dosyayı iki poşet icerisinde barındıran ekonomik bir pakettir.

·        Belgelerin kaybolma ve zamanla deforme olma ihtimallerini en az seviyeye indirir.

·        Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden uretilen Gen-Of Telli Dosya urunlerini uzun yıllar boyunca guvenle kullanabilirsiniz.

·        Telli dosyanın on kapagının şeffaf olması bakımından evrakların icerigini gorebilirsiniz. 

·        Telli şeffaf dosyaları, evrak arşivlemede ya da toplantı ve sunumlarda gonul rahatlıgıyla tercih edebilirsiniz.

One Cıkan Teknik Ozellikler

Telli Dosya Sayısı: 100

Boyut: A4 boyutu

Renk: Mavi

Gen-Of Telli Dosya Kullanımı

Evraklarınızı telli dosyaya yerleştirmeden once poşet dosyalara koyabilirsiniz. Daha sonra poşet dosyalarınızı sırasıyla telli dosyalara gecirebilirsiniz. Kâgıt dosyalarınızı delgec yardımıyla delerek de telli dosyaya yerleştirebilirsiniz. Telli dosyanın ortasında kilit mekanizması yer alır. Kilit mekanizması, şeffaf dosyaların kaymasına ya da duşmesine engel olur. Telli dosyalardaki teli kıvırarak sabitleyebilirsiniz. Dosyanın sol kısmındaki şeridi yuvasından cıkararak uzerine evrakların ismini yazabilirsiniz. Dosyalarınızı numaralayarak arşivlemeniz aradıgınız dosyayı kolay bulabilmenize olanak tanır. Telli dosya sayesinde belgelerinizi istediginiz şekilde duzenleyebilir ve gruplandırabilirsiniz. Telli dosya kullanarak belgelerinizi dış etkenlerden koruyabilirsiniz. 

Kırtasiye Malzemelerinde Guvenilir Marka: Gen-Of

Ofislerde ihtiyac duyulan kırtasiye malzemelerini hizmetinize sunan Gen-Of, doga dostu urunleriyle buyuk begeni toplar. Dayanıklı ve kaliteli urunleriyle sizlere hizmet eder. Dosyalama urunleri başta olma uzere kişilere geniş bir yelpazede urun secenegi sunar.

Ofislerdeki temel kırtasiye malzemelerinden biri de telli dosyalardır. Tum onemli evrakları zarar gormeden saklamanın onem taşıdıgı iş yaşantısında, dosyalama ozen isteyen bir konudur. Gen-Of Telli Dosya, evraklarınızı ister konularına ister tarihlerine isterseniz de onem sırasına gore ceşitli şekillerde sıralayıp guvenle saklamanızı saglar.

Kaliteli Malzemeler, Ergonomik Tasarım

·        ‌Gen-Of Telli Dosya Mavi, 100 adet telli dosyayı iki poşet icerisinde bulabileceginiz ekonomik bir paket halinde sunulur.

·        Gen-Of Telli Dosya urunleri, kaliteli malzemeden uretilmiş olup uzun yıllar rahatlıkla kullanımınıza uygundur. 

·        Calışma yaşantısında her gecen gun sayısı artan belgelerinizi, kaybolma ve zamanla deforme olup okunmaz hale gelme ihtimallerine karşı Gen-Of Telli Dosya ile guvenli bir şekilde depolayabilirsiniz. 

·        Şeffaf on kapagı sayesinde evrakların icerigini gorebileceginiz rahat bir kullanıma sahip olan telli dosyalar ile tum ‌A4 boyutundaki kâgıt evraklarınız ofisinizde guvenle arşivlenebilir. 

·        Arşivlemenin yanı sıra telli şeffaf dosyalarınızı, toplantılarda ve yapacagınız sunumlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Teknik Ozellikler

340 sayfa kâgıt evrak depolama kapasitesine sahiptir. 

100 adet urunden oluşur. 

·        A4 boyutu icin uygundur.

 

‌Gen-Of ofislerde ihtiyac duyulan, doga dostu olan dosyalama urunlerini; klasorleri, ayracları, cocuk defter ve kitap kaplıklarını, beyaz yazı tahtalarını, mantar panolarını ureten en kapsamlı markadır.

Kullanım

Telli dosyalara depolayacagınız evrakları dilerseniz oncelikle şeffaf poşet dosyalara yerleştirerek telli dosyaya takabileceginiz gibi, delgec yardımıyla belgelerinizin kenarlarını delerek de telli dosyaya gecirebilirsiniz. Evraklarınızı telli dosyaya yerleştirdikten sonra, dosyadan kurtularak dokulup kaybolmalarını ve karışmalarını onlemek adına, dosyanın icerisindeki teli kıvırarak sabitlemeniz gerekir. Evraklarınızı yerleştirdikten sonra, her bir telli dosyanın iceriginde bulunan evrakları belirtmek ve daha sonra kolayca bulabilmek adına, dosyanın şeffaf kapagının sol kısmında bulunan kâgıt şeridi yuvasından cıkarıp evrakların ismi veya konusunu yazabilir, dosyalarınızı numaralandırarak arşivleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan ‌Gen-Of Telli Dosya urununu sepetinize ekleyerek hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız