Godiva Bitter Ganajlı Tablet Çikolata Kalp 86 G #30171980 | CarrefourSA
Marka: GODİVA

Godiva Bitter Ganajlı Tablet Çikolata Kalp 86 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
65,00 TL

adet
Gerçek bir başyapıt olan çikolatayı ikramlarınız için tercih edebileceğiniz, tatlı krizlerinizi bu lezzetle taçlandırabileceğiniz Godiva Masterpieces Bitter Ganaj Çikolata CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz. Çikolata hiç kuşkusuz dünyanın en sevilen yiyeceklerinden biridir. Var oluşu milattan önceki çağlara dayanan çikolata her dönemde en popüler yiyecekler arasında yer almıştır. Godiva kurulduğu günden itibaren dünyanın en prestijli çikolatası olur. Belçika Kraliyet Sarayı'nın da resmi tedarikçi markası Godiva'dır. Yani soylu ikramıdır. Joseph Draps'ın bugün bile özenle saklanan özel formülü, kullanılan doğal malzemelerin tazeliği ve yetenekli çikolata ustaları tarafından yapılması Godiva efsanesinin gerçeğidir. Godiva'nın köklü geçmişindeki bütün değerleri bugün bu mağazada tadacağınız tüm ürünlerde hala capcanlı yaşamaktadır. Yeni ürünleri, yeni çeşitleri ile bu efsanevi çikolata soyluluğun, prestijin ve lüksün lezzet halini sizlere sunuyor.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği,tam hidrojenize palm çekirdeği), tam yağlı süttozu, sade yağ (süt), emülgatör (soya lesitini), yağsız süttozu, tuz, doğal vanilya aroma vericisi. Kakao kuru maddesi en az %51'dir.

Alerjen Bileşenler
Süt içerir.Eser miktarda sert kabuklu meyveler, soya ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009464

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 557
Enerji (kj) 2317
Yağ (g) 37
Doymuş Yağ(g) 22
Karbonhidrat (g) 47
Şekerler (g) 44
Protein (g) 6.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız