Eti Karam %27 Antep Fıstıklı 28 G #30119576 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Karam %27 Antep Fıstıklı 28 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,00 TL

adet
"Eti Karam %27 Antep Fıstıklı 28 g

Eti’nin yoğun kakao lezzetiyle öne çıkan serisi Karam’ın tek porsiyonluk 28 gramlık boyu, taze Antep fıstıklarını bitter çikolata ile birleştiriyor. İçerisinde %27 oranında fıstık barındırarak alışılmış bitter çikolata deneyimini farklı bir seviyeye taşıyor. Tatlı ve çikolata krizlerinizi dindirmek için tek lokmalık olarak bölebileceğiniz ETİ KARAM % 27 A. FISTIKLI 28 GR. ihtiyaç duyduğunuz anda dilediğiniz miktarda tüketmenize uygun olarak üretiliyor. İçerisindeki taze Antep fıstıkları sayesinde de çikolata yerken aynı zamanda besleyici yağlardan ve vitaminlerden de faydalanabilirsiniz.
Çocuklar ve yaşlılar da dahil olmak üzere her yaştan insanın severek tükettiği Karam Antep Fıstıklı, kek, kurabiye ve çikolata gibi tatlılarda da parçalanarak veya rendelenerek kullanılabiliyor ve sevilen tatlılara kendine has lezzetini katıyor. Oda sıcaklığında, güneş görmeyen serin bir yerde saklanması gereken bitter çikolata, buzdolabına koyulduğu zaman kakao yağının üzerine çıkması nedeniyle farklı bir görünüm kazanıyor ve homojenliğini kaybettiği için bozulmamasına rağmen tadı farklılaşabiliyor.
CarrefourSA tarafından Diğer Çikolatalar bölümünden sizlere sunulan lezzetli Eti Karam’ı sepetinize ekleyerek hemen kolaylıkla sahip olabilir ve günün her saatinde yoğun kakao lezzetine ulaşabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Bitter Çikolata [Kakao Kitlesi, Şeker, Kakao Yağı, Kakao, Tereyağı (Süt Ürünü), Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Verici (Vanilin). Kakao KuruMaddesi En Az %54'tür.], Antep Fıstığı %27.

Alerjen Bileşenler
Antep Fıstığı ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Badem, Fındık, Gluten, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Dikkat! Buzdolabına koymayıp , 18-22 C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan, nemden uzak tutunuz.

Süzme Ağırlık
28

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 573
Enerji (kj) 2380
Yağ (g) 41
Doymuş Yağ(g) 18
Karbonhidrat (g) 35
Şekerler (g) 35
Lif(g) 9.8
Protein (g) 10
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız