Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası 850 ml #30276076 | CarrefourSA
Marka: ROYAL

Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası 850 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası 850 ml

Sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyifli anlara tat katacak enfes bir dondurma ister misiniz? Öyleyse iki farklı lezzeti bir arada sunan Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası tam da size göre!

Kolayca şekil alan muhteşem kıvamıyla ister külahta ister kasede yiyebileceğiniz Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası, ahududu ve Tanzanya çikolatası aromasıyla damakta iz bırakıyor. Büyük küçük herkesin afiyetle yediği Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası, çeşitli tatlılarınıza leziz bir dokunuş yapmanıza imkan tanıyor. İrmik helvası gibi geleneksel tatlılarla birlikte sunabileceğiniz Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası ile canınız tatlı çektiğinde kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Soğuk kek ve pastaların içinde dolgu olarak kullanmaya da uygun olan Golf Royal Gourmet Egzotik Keşif - Tanzanya Çikolatası ile ailenizi ve misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız