Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı 850 ml #30276077 | CarrefourSA
Marka: ROYAL

Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı 850 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
134,90 TL

Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı 850 ml

Birbirinden lezzetli üç çeşit dondurmayla damağınızı şenlendirmeye hazır mısınız? O zaman aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifle tüketebileceğiniz Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı tam da size göre!

Çikolata, kaymak ve Antep fıstığının muhteşem uyumu Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı'nda bir araya geliyor. Hafif tadıyla her yaştan dondurmaseverin afiyetle yiyeceği Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı, sıcak havalarda hem ağzınızı tatlandırıyor hem de içinizi ferahlatıyor. Tatlı ve çikolata krizleri için enfes bir seçenek sunan Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı, gece-gündüz keyifli sohbetlerinize tat katıyor. Kasede, külahta hatta farklı tatlılarla bir arada bile tüketebileceğiniz Golf Royal Gourmet Lezzet Klasiği - Antep Fıstığı, enfes tadıyla misafirleriniz için leziz bir ikramlık oluyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız