Goo.n Premium Soft Bebek Bezi 3 Numara 40'lı #30214916 | CarrefourSA
Marka: GOON

Goo.n Premium Soft Bebek Bezi 3 Numara 40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bebeğinizin cildine anne şevkatiyle yaklaşan Goo.n, Japon Saakuru Teknolojisi ile üretilmiştir. Dokunduğunuz an pamuksu yumuşaklığını fark edeceğiniz bebek bezinin yuvarlak, özel yastıklı dokusu ve ara kanalları ile anında sıvıyı emerek bebeğinizin yumuşacık cildini özenle korur. Sağladığı ultra kuruluk ile bebeğiniz her zaman mutlu.

Sıvıyı Sızdırmayan Özel Yapı

Bebeğinizle dünyaya geldiği andan çocukluk sürecine kadar hep direkt temasta olan Goo.n bebek bezleri, onların rahatlığı ve konforu için özveriyle üretilir. Sizin beklenti ve hassasiyetleriniz doğrultusunda sıvıyı bez içine hapseden yuvarlak yastıklı yüzey ve arada kalan kanallar, sızıntı olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Goo.n Premium Bant Jumbo Bebek Bezi 3 Numara 42 Adet içeriği ile uzun süreli kullanıma olanak sağlar.

Değişim Zamanını Gösteren Tasarım

Nefes alan iç yapısı, beli sıkmadan kavrayan bel bölgesi ile bebeğinizin yüzünü güldürür. Kolayca yapışan, sağlam yan bantları ile bezin güvenle bağlanmasına olanak tanır. Goo.n, bebeğinizin bezi dolduğunda dışarıdan görülen ıslaklık göstergesi ile sizi uyarır. 3 Beden olan ürünü 7-12 kg aralığındaki bebekleriniz için CarrefourSA'da, maxi jumbo-mega paket reyonundan hemen satın alabilirsiniz.

30214916 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız