Has Cevher Küre Aile Boy Çaydanlık Bordo #30192444 | CarrefourSA
Marka: HAS CEVHER

Has Cevher Küre Aile Boy Çaydanlık Bordo

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
118,85 TL

Hascevher çaydanlık ile vazgeçilmez çay sohbetlerine sayesinde aileniz ve dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hascevher küre çaydanlık ile demlediğiniz çayın tadına ve lezzetine tam anlamıyla varacaksınız. Paslanmaz çelikten üretilen çaydanlık, ateşte geçirdiği süre boyunca is tutmaz ve kullanılan su sonucu kireçlenmez. 

Hascevher Küre Aile Boy Çaydanlık

Yaratıcı mutfakların başrol oyuncusu, bordo renkteki çaydanlık, ergonomik tutamaçlarıyla rahat taşınabilir. Sıcak suyun kaynama süresini paslanmaz çelik gövdesiyle hızlandırarak, ekonomik açıdan tasarruf sağlar. Küre çaydanlıkla demleyeceğiniz çaylar sayesinde kahvaltılarınızda, çay sohbetlerinizde tavşan kanı çay içebilirsiniz.

Uzun Ömürlü Hascevher Çaydanlık

Çaydanlıklar bulunduğu ortamdaki tozdan tıpkı diğer ev aletleri gibi etkilenir. Uzun süre ateşte kalması sebebiyle ve kullanılan sulardan etkilenerek oksitlenebilir ya da kireçlenebilir. Her geçen gün diğer ev aletleri gibi eskiyen çaydanlık da, iş göremez duruma gelebilir. Çaydanlığın uzun ömürlü olması için kaliteli ve ergonomik çaydanlık tercih etmelisiniz. Çünkü çaydanlığınız, demlediğiniz çayın ve kaynattığınız suyun lezzetini de etkiler. 

Hascevher Küre Aile Boy Çaydanlık Bordo ürününü, züccaciye kategorisinde bulabilirsiniz. İsterseniz tek tıkla online sipariş verebilir veya kapıda nakit ödeme, kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanarak ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Üst Demlik: 1,5 lt.

Alt Suluk: 2,5 lt.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız