Heinz Acılı Hardal 380 g #30065021 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Acılı Hardal 380 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Heinz Acılı Hardal 380 g

Yemek sofralarını keyifle donatan, çok sevilen çeşnilerden biri olan hardal, doğal içeriğe sahip Heinz Acılı Hardal 380 g ile tüketiciye sunuluyor. 380 gramlık sağlıklı, güvenli, pratik kullanımlı kutusu, ürünün rahat dökülmesini sağlıyor. Acılı hardal özellikle acı severler için pek çok yemek çeşidine zevkle eşlik ediyor. İçerisinde hiçbir suni koruyucu madde, katkı maddesi ya da renk verici barındırmıyor. Doğal hardal tanelerinin onlarca farklı baharat ile bir araya gelmesi sayesinde, özel formülü ile üretiliyor.
CarrefourSA raflarında Hardal reyonunda satışa sunulan ürün, öğünleri renklendiriyor. Kırmızı ve beyaz et ile pişirilen yemeklerin tümüne lezzet katıyor. İçeriğinin doğal olması sayesinde sağlıklı ve faydalı bir gıda olarak, vitaminler, protein ve zengin besin değerleri barındırıyor. Acılı hardal, metabolizmayı hızlandırıyor, direnci artırıyor. Özellikle köfte, ızgara et, patates kızartması, tavuk yemekleri gibi yiyeceklerin yanında, çok lezzetli bir tamamlayıcı işlevi görüyor. Ürün lezzetiyle tavada, ızgarada ya da salçalı olarak hazırlanan sosisin yanına çok yakışıyor.
Soğuk ve sıcak sandviçlerde, salatalarda çeşni olarak kullanılabiliyor.İştah açıcı, kaliteli ve sofra keyfine keyif katan ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir kolayca satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız