Heinz Ballı Hardal 240 G #30162837 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Ballı Hardal 240 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Heinz Ballı Hardal 240 Gr

Yemeklere lezzet katan soslarla ve katkılarla eşsiz yemekler meydana getirmek mümkün olabiliyor. Etli yemeklerin, hamburgerlerin ve pizzaların olmazsa olmazı olan hardal tadıyla balı bir araya getiren heinz ballı hardal 240 gr ürünü de benzersiz bir lezzeti yemeklere dahil ediyor. Hardalın keskin bir tat veren lezzetinin yanına balın yoğun ve tatlı lezzetini ekleyen ürün dengeleyici bir şekilde yemeklere sos olarak katkı yapmanızı sağlıyor. Soslarıyla bir dünya markası olan Heinz kalitesi ile hazırlanmış Heinz Ballı Hardal ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında ketçap, mayonez ve soslar arasında kolaylıkla bulabileceğiniz heinz ballı hardal 240 gr ürünü birbirine zıt olarak görülebilecek olan lezzetlerin uyumlu şekilde birleşmesinden güç alarak benzersiz bir lezzet sunuyor. Heinz Ballı Hardal ürünü etli yemeklerin ve yiyeceklerin yanı sıra patates, sosis, soğan halkaları gibi atıştırmalık olarak tüketilebilecek olan ürünlerde de kızartma tabağının olmazsa olmaz ürünlerinden biri olacak. Sofralarında farklı bir lezzet arayan ve yemeklerine farklılık katmak isteyen sizler ürünü sepete ekleyerek satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Su, Hardal Tohumu(%15),Şeker, Sirke, Bal(%6), Sirke(Arpa), Tuz, Baharat Karışımı, Kıvam Arttırıcı(Ksantan Gam), Doğal Baharat Aroma Vericisi

Alerjen Bileşenler
Hardal tohumu ,sirke(arpa)

Menşei Ülke
İspanya

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Muhafaza Ediniz Ve 8 Hafta İçerisinde Tüketiniz. Kullanmadan Önce İyice Çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 154
Enerji (kj) 645
Yağ (g) 4.8
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 20
Şekerler (g) 16
Protein (g) 5.1
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız