Heinz Tatlı Mısır 400 g #30033855 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Tatlı Mısır 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Heinz Tatlı Mısır 400 G özenle seçilmiş olan tatlı mısırlardan oluşan bir konservedir. Dünya genelinde konserve ile özdeşleşen bir marka olan Heınz, Amerika’da üretim yapmaktadır. Ketçap ve mayonez gibi sosların yanı sıra konserve ürünler ile adından söz ettirir. Markanın özel olarak yetiştirerek konserve haline getirdiği mısırlar ile yapılmış mısır konservesidir. Tatlı mısırlar kullanılan yapılan konserveler hem besleyici hem lezzetli hem de sağlıklıdır. CarrefourSA konserve reyonlarından satın alarak yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

Heınz Mısır 400 Gr içerisinde her hangi bir katkı maddesi içermemektedir. Doğal yöntemler ile organik olarak yetiştirilen mısırların konserve haline getirilmesi ile yapılır. Tane mısır şeklinde olan konserveleri yemeklerinizde ve salatalarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Lezzetinin yanı sıra özel konserve kutusu ile uzun süre tazeliğini koruyabilir. Konserve kutuları güneş görmeden saklandığında herhangi bir sorun olmadan son kullanma tarihine kadar yenilebilir. Lezzetli ve taze şekilde yiyebilmek için buzdolabında saklayabilirsiniz. Tatlı mısırlardan üretilmiş olması ile de tek başın da yiyebilirsiniz. Açma halkasını kullanarak kolayca açabilir ve mısır lezzetini tadabilirsiniz. Hazır şekilde olan mısırlar ile taneleri ayıklama derdiniz olmayacaktır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız