Hot Wheels Arabalar 10'lu #30123543 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Arabalar 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
699,99 TL

Çocukların en sevdiği araba karakteri Hot Wheels 10'lu ArabalarCarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Çocuklar bu arabalara bayılacak!Hot Wheels 10’lu Araba Seti ’nin içerisinde klasik arabalardan, geleceğin teknoloji harikası arabalarına kadar rengarenk bir çok model bir arada yer alıyor.Hot Wheels 10’lu Araba Seti, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de çok hoşuna gidecek. Çocukların en sevdiği araba karakteri Hot Wheels arabalarla eğlenceli ve heyecanlı oyun saatleri sizleri bekliyor. Hot Wheels 10’lu paketlerde, 1:64 ölçekli arabalarının 10 farklı modeli yer alıyor. Her bir 10’lu paketin içinde sadece bu seride yer alan özel bir araba da var.

Mattel, Inc., Kaliforniya merkezli bir oyuncak üretim şirketidir. Ürün ve markaları: Slime hamuru, Fisher Price, Barbie bebekleri, Monster High bebekleri, Hot Wheels ve Matchbox oyuncakları, Masters of the Universe, America Girl bebekleri, masa oyunu, WWE Toys ve 80'lerin başlarında, video oyun sistemlerini içerir. Pek çok ürünü çocuklarımıza sunan başarılı marka her geçen gün siz değerli tüketicilerimiz için çabalamaya devam ediyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız