Hot Wheels Monster Jam 1:64 Araçlar #30008661 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Monster Jam 1:64 Araçlar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,99 TL

HW MONSTER JAM 1:64 ARAÇLAR
HW Monster Jam 1:64 Araçlar ile çocuklar keyifli vakit geçiriyor. Off-road araç özelliği olan oyuncak modelinde çocuğunuz kendi yaratıcılığının farkına varıp hayal gücünün sınırlarını zorlayarak kaliteli vakit geçirirken güzel bir oyuncak deneyimi yaşar. Araç, boyutu ve özellikleri sayesinde çocukların ilgisini ve dikkatini çekerek onların eğlenceli dakikalar geçirmelerine yardımcı olur. Hem eğlendirmek hem de öğretmek amacıyla tasarlanan ve oyuncak reyonunda bulunan bu araçlar, bebeğinizin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunur.
Çocuklarınız Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamayacak
Yüksek 4 tekeri ve kendine özgü tasarımı sayesinde dikkatleri üzerine çeken HW Monster araç, off-road isteyen çocukların hayallerini gerçekleştirip müthiş yarışlar yaparak hayal güçlerine katkıda bulunur. Böylelikle zamanın nasıl geçtiğini anlamayan çocuklar aracın keyfini çıkarır.
Kusursuz Tasarımıyla Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başaran Oyuncak
Boyutu ve tasarımı ile çocukların dikkatini çeken oyuncak modeli, onların motor becerilerini, odaklanabilme ve problem çözebilme becerilerini geliştirir. Yarışlar için vazgeçilmez haline gelen off-road araçlar ile çocuğunuz hayalini kurduğu sürüş keyfini ve konforunu yaşarken arkadaşlarıyla da kaliteli vakit geçirerek stratejik yönünü de geliştirme fırsatı bulur. Ürünü CareefourSA güvencesi ile hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız