Hot Wheels Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti #30209824 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
254,20 TL

Kendinizi heyecan dolu ve aksiyonu bol bir oyun oynamaya hazırlayın! Macera dolu bir zaman geçirmek için oyuncaklar reyonunda bulabileceğiniz Hw Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti, kutusunu açtığınız an sizi keşfetmeye yöneltir ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Yarış dünyası oyun seti, 3 yaş ve üzeri kullanıcılarının oyun zamanlarını daha eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlar.

Eğlenceli Anlar İçin Tasarlanan Heyecan Dolu Bir Set

Tekerlekli oyun seti, küçük kullanıcılarına benzersiz bir oyun deneyimi ve heyecan sunmak için, kutu içeriği olarak bir adet araba ve oyun seti sunmaktadır. Kutuyu açtığınızda macera, oyunu keşfetme safhasıyla başlar ve keşfettikçe giderek artan bir hal alır. En sonunda yapmanız gereken tek şey lastiğin üzerinde bulunan kolu çekerek yarışı başlatmaktır. Bu sayede araba, setin içerisinde bulunan sarmal döngüye girer ve hızlı bir şekilde yoluna devam eder.

Çocuğunuzun Yeni Oyun Arkadaşı

Mola vermek istediğinizde oyun seti içerisinde bulunan lastik değiştirme istasyonuna girerek oyuna ara verebilir ve dilediğiniz an istasyondan çıkarak yarışa devam edebilirsiniz. Sipariş etmek istediğiniz ürünün modelini veya rengini sipariş notunda belirterek, seti hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız