How It Works #30235144 | CarrefourSA

How It Works

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

adet
How It Works

Teknoloji, bilim, çevre, ulaşım ve tarih alanlarına ilgi duyuyorsanız How It Works’ü büyük bir keyifle okuyacaksınız. İngiltere’nin en popüler yayınlarından biri olan How It Works, yine dünyanın en popüler bilim ve teknoloji dergilerinden olan Popular Science’ın Türkiye ekibi tarafından çıkarılıyor. İnsanı ve evreni merak eden herkese hitap eden dergi, Kasım 2018’den beri raflarda yer buluyor.

Uzay, fizik, teknoloji, coğrafya, tarih gibi pek çok bilim alanına dair içeriği bir arada bulacağınız derginin okurlarıyla interaktif iletişim sağladığı Soru-Cevap köşesiyle aklınıza takılan tüm sorulara cevap alacaksınız. Kendin Yap köşesiyle evinizde eğlenceli projeler tasarlama imkânı bulacaksınız. İsterseniz bu projeleri aile ve arkadaşlarınızla birlikte yapıp sosyal bir aktiviteye de dönüştürebilirsiniz.

Akıcı anlatımını rengârenk, keyifli görsellerle pekiştiren sayfalarında kaybolurken kapsamlı içeriğindeki ilginç bilgilerle vaktinizi dolu dolu ve eğlenerek geçireceğiniz How It Works, yepyeni sayısıyla sizi bekliyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız