Hw Track Builder Bloklu Başlangıç Paketi #30168913 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hw Track Builder Bloklu Başlangıç Paketi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hw Track Builder Bloklu Başlangıç Pak

Oyuncaklar çocukların sadece eğlenerek zaman geçirmesi için değil aynı zamanda gelişimlerini tamamlaması, ilgi alanlarının belirlenmesi yönüyle de oldukça etkili ürünlerdendir. Hot Wheels temasına sahip olan Hw track builder bloklu başlangıç pak ürünü ile birlikte 5 yaşından büyük çocuklarda başlangıç ürünü olarak bu tür oyuncaklara olan ilgiye karşılık verilebilir.

Hot Wheels serisinin hayranı olan çocukların özellikle dikkatini çekecek olan ürün CarrefourSA mağazalarının oyuncak ve eğlence bölümlerinde kolaylıkla bulunabilir. İçerisinde yarış setleri barındıran Hw track builder bloklu başlangıç pak çocukların yaratıcılığını da artıracak olan parkurlar hazırlamalarını ve yarış ortamları oluşturmalarını da sağlar. Bu sadece çocukların yaratıcılığını geliştirmesi ile değil aynı zamanda çocukların zihinsel gelişimlerinin sağlanması ve oyunun uzun soluklu olarak oynanabilmesi için de etkili olur.

İçerisinde yer alan parçaların tamamının 5 yaşından büyük çocuklara uygun şekilde tasarlanmış olması oyun sırasında çocukların herhangi bir tehlike ile karşılaşmadan oyunu sürdürmelerini sağlar.

Bir araba ve pek çok pist, blok, çember ve rampa ile tasarlanmış olan oyun setini sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız