İpek Hidrofil Pamuk 100 Gr #30092605 | CarrefourSA
Marka: IPEK PAMUK

İpek Hidrofil Pamuk 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,75 TL

İpek Pamuk 100 Gr Hidrofil

Kişisel bakım ürünleri içinde temizlik ve bakım sırasında kurtarıcı özelliği olan ürünlerin de önemli bir yeri vardır. Pamukları cilt bakımı yaparken kullanabilirsiniz. Enjeksiyon sırasında hijyenik bir işlem gerçekleştirmek için kolonya gibi ürünlerle birlikte kullanılır. Yaralanmalarda, pansuman sırasında ve küçük ev kazalarında yaranın üstüne koyarak yaranın dış etkenlerden korunması sağlanır. Koruyucu özelliği olan pamukların kalitesi de işlevini etkilemektedir. İpek pamuk 100 gr hidrofil ürününü mağazamızın ilgili reyonlarında bulabilirsiniz. Hidrofil kelimesi suda çözünen ve eriyen anlamını karşılayan bir sözcüktür. Bu da homojen bir yapıda olduğunun göstergesidir. İhtiyacınız olan hidrofil pamukları CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kâğıt ürünleri ve pamuk reyonuna gelerek ipek pamuk 100 gr hidrofil ürününü sepetinize atabilirsiniz. Pamukları cilt bakımında da rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Makyajınızı temizlerken temizleyici sıvıları pamuk üzerine dökerek cildinizden kolayca arınmasını sağlarsınız. Hidrofil pamuk bu işlem için size kolaylık sağlayacaktır. Sıvının kolayca yayılma fırsatı bulduğu bir özellik taşımaktadır. Yüzüne uygulama yaparken de yine bu kaliteli pamuk çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Hemen satın almak için sizleri mağazamızın reyonlarına bekliyoruz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız