Iva Natura Baby Iva Natura Rezene Papatya Şampuanı 350 ml #30416957 | CarrefourSA

Iva Natura Baby Iva Natura Rezene Papatya Şampuanı 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

IVA NATURA Organik Hassas Bebek Şampuanı Aloe Vera Ve Rezene Özlü

Şehir gürültüsünden sanayiden uzak korunaklı doğası ile Karadeniz sularına uzanan Yıldız Dağları’nın yamaçlarından toplanan rezene bitki özü ile hazırlanmıştır. Yıldız Dağlarından toplanan rezene bitkisi özü ile güçlendirilmiş Organik Hassas Bebek Şampuanı, bebeğinizin hassas cildine uyum sağlayan formülü ile tamamen organik sertifikaya uygun olarak üretilmiştir.


Organik Hassas Bebek Şampuanı, bebeğinizin saçlarını ve vücudunu nazikçe temizler. Rezenenin içeriğinde bulunan aktif maddelerden bazıları olan polifenol antioksidanlar, rozmarinik asit, klorojenik asit, kuversetin ve apijenin ile bebeğinizin cildini virüslere ve iltihaplara karşı korumaya yardımcı olur.

Temiz içeriği ile güvenle kullanabileceğiniz Organik Hassas Bebek Şampuanı, bebeğinizin gözlerini yakmadan huzur bir banyo keyfi yaşamasına yardımcı olur.

Nasıl kullanmalıyım?

Yeterli miktarda Organik hassas bebek şampuanını bebeğinizin saç ve saç derisine yumuşak hareketlerle masaj yaparak köpürtünüz ve bol su ile durulayınız. İhtiyaç duyulduğunda işlemi tekrarlayınız.

Ürünün içeriğinde neler var?

Bu ürünün içerisinde Gül Suyu, Aloe Vera Yağı, Rezene Özü, Gül Suyu, Kekik Suyu, Mersin Suyu, Siyah Ceviz Özü bulunmaktadır. %100 VEGAN bir ürün olup Paraben, Parafin, Gluten, SLS, Boya, Peptisit, Saf alkol ve Sülfat, Silikon, Amonyum, Soya, Mineral Yağ, Petrol, Alüminyum, Lateks içermez. IVA NATURA ürün formüllerinde hayvansal hiçbir içerik kullanılmamıştır. İçerisinde koku amaçlı bulunan parfüm, bitki özlerinden elde edilen ve organik sertifikaya sahip bir bitki esansıdır. Tamamen bitkiseldir.


ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, FOENICULUM VULGARE FRUIT EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, THYMUS VULGARIS LEAF WATER*, MYRTUS COMMUNIS LEAF WATER*, DECYL GLUCOSIDE, BENZYL ALCOHOL , DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, GLYCERIN ,PERFUME.


Nelere dikkat etmeliyim?

Orijinal ambalajında ve serin yerde muhafaza edilmeli. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Harici kullanım içindir. Kullanım talimatına uyunuz. Güneş ışığına maruz bırakmayınız. İçindeki bileşene karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız