Johnson's Baby Bedtime Şampuan 500 ml Lavanta #30018169 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Bedtime Şampuan 500 ml Lavanta

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebeğinizin kusursuz bir uyku geçirmesine yardımcı olan Johnson's Baby Bedtime Lavanta Şampuan CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Bebeğinizin ilk banyo deneyimi için ilk günlerden itibaren, yeni doğan bebeğin cildi için güvenli olduğu bağımsız olarak kanıtlanmıştır. Bebeğinizin cildini ve saçını nazikçe temizler. Gerçek Göz Yakmayan Formülü sayesinde gözleri yakmaz ve cilt için su kadar saftır. Bebeklerin cildinin yetişkinlerinkinden daha hassas olduğunu biliyoruz. Bebek cildi tam olarak gelişmemiştir ve bu nedenle tahrişlere karşı hassastır.  Bu nedenle Yeni doğan Saç ve Vücut Şampuanı ürünümüz bebeğin hassas cildini ve saçını nazikçe temizlemek üzere geliştirilmiştir. Dikkatlice seçilmiş bileşenleri içeren ürün, yumuşak yapısıyla bebeğinizin ilk banyo deneyimi için uygundur.  Son zamanlarda yapılmış bağımsız bir klinik çalışma, Yeni doğan Saç ve Vücut Şampuanı ürününün ilk günlerden itibaren bebeğinizin cildi için saf su kadar güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Bebeğinizin gözleri için saf su kadar güvenli olduğu bağımsız olarak kanıtlanmıştır. Nötr pH değeri içerir ve hipoalerjeniktir. Sabun, boya ve paraben içermez. Gözleri yakmayacak ve cilde yumuşak bakım sağlayacak şekilde gerçek göz yakmayan formülü kriterlerimizi karşılar.

Johnson’s Baby, Johnson & Johnson şirketine ait bebek – Çocuk bakımı ve kozmetik markasıdır. Markanın tarihi 1893 yılında doktor Frederick Barnett Kilmer tarafından talk mineralinden alınan ilk bebek pudrasını tanıtımı ile başlamıştır.Bebek pudrası 1893 yılında bir ürün olarak ortaya çıktı ve 1894 yılında pazarına girdi. 1921 yılında markanın kremi pazara dahil oldu.1938 yılında masaj yağı,1942 yılında losyonları pazara sunuldu. 1953 yılında bebekler için Artık daha fazla gözyaşı yok sloganı altında ilk şampuanları tanıtıldı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız