Johnson's Baby Kral Şakir Söz Dinleyen Saçlar Şampuan 500 ml #30095455 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Kral Şakir Söz Dinleyen Saçlar Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
115,95 TL 69,57 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Bebek dünyası ürünleri içinden J. Baby Bebek Şampuanı 500 Ml seçiminde bulunabilirsiniz. Minik bebeklerin bakımı ve temizliği son derece zordur. Naif ve hassas bedenlerini ve saçlarının yıkanması konusunda doğru seçimler yapmalısınız. J. Baby şampuanlar yılların deneyimi ile hazırlanmıştır. Uzun yıllardır bebekler için üretilen gerçek göz yakmayan şampuandır. Bebeklerinizin suya girdiğinde gözlerinin yanmaması için su kadar hafif olarak formüle edilmiştir. Alkol ve paraben gibi zararlı içerikler bulundurmaz. Bebek cildine uygun olarak üretilmiştir. Bebeklerin suda durması ve banyosunun yaptırılması bazen güçleşebilir. Minik bedenlerini tutmada zorlanan anne ve babalar doğru şampuanları kullanarak onların bu korkuyu yenmelerini sağlayabilir. Bebeğinizin saçlarını derinden temizleyen bebek şampuanı CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmuştur.

Bebek bakım ürünleri reyonundan J. Baby Bebek Şampuanı 500 Ml satın alarak bebeğinizin narin cildine uygun seçimler yapabilirsiniz. Gerçek göz yakmayan şampuan bebeğinizin saç derisini besleyerek saçlarının canlanmasını sağlar. Saçları kökten itibaren besler. Tamamen bebeklerin hassasiyeti düşünülerek üretilen bebek şampuanı için mağazamızın belirtilen reyonlarında alışverişe başlayabilirsiniz. Dilerseniz online sistemlerimizden de yararlanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız